PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
Remus Burciu
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Lovin si Asociatii
ROBERT BUCUR
Gabriel Stoian

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă

bb
Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru Avocați, eveniment organizat de Baroul Dolj între 25-27 mai și integrat în programul dedicat Centenarului Marii Uniri, au intrat în linie dreaptă.

Echipa Baroului Brăila, condusă de însuși decanul Daniel Prunău și de inimosul av. Cristian Chirilă, a fost prima care s-a înscris. E limpede, confraților brăileni le-a plăcut la Craiova în 2012, la prima ediție a Campionatului Național de Fotbal al Avocaților, chiar dacă nu au ocupat un loc fruntaș.

Nu putea lipsi redutabila echipă a Baroului Giurgiu, coordonată de vechii noștri prieteni, av. Lucian Copoiu și av. Cristian Banu, consilier al baroului.

Finalista competiției din 2012, echipa Baroului Alba, condusă de av. Răzvan Mihăilescu, cunoscut în Craiova drept „Bombardierul”, se anunță una dintre favorite, mai ales că va fi susținută frenetic din tribune de maestrul Mihai Baco, decanul baroului.

Din capitală s-au înscris chiar două echipe: cea a Baroului București, coordonată de av. Mihai Ciobanu, consilier și cea a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, condusă din teren de av. Robert Bucur și din tribune de maestrul Daniel Fenechiu.


Continuare articol: juridice.ro

Adriana Manoli
Radulescu si Asociatii
Baroul Ilfov
Alin Paidiu
Mihai Rapcea
Cristina Nan
Simona Habără