SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Gabriel Stoian
Lovin si Asociatii
ROBERT BUCUR
Aron, Racoviceanu & Asociatii
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Fenechiu, Savu & Asociatii
Remus Burciu

Judecătorul CCR Daniel Morar, fostul procuror șef al DNA, arătat cu degetul pentru că demolează instituțiile anticorupție.

imageResize.jpg
Judecătorul CCR Daniel Morar, fostul procuror șef al DNA, arătat cu degetul pentru că demolează instituțiile anticorupție. Morar a fost raportor la toate legile siguranței naționale, respinse pe motiv de neconstituționalitate

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională, fost procuror șef al DNA este arătat cu degetul ca fiind vinovat pentru respingerea legilor siguranței naționale. În cadrul unui schimb de replici pe această temă, realizatoarea B1 TV Sorina Matei l-a indicat pe Daniel Morar ca fiind raportorul CCR pentru toate cele trei inițiative. Polemica iscată pe această temă a scos la iveală amănunte nebănuite despre consecințele respingerii acestor legi.

Realizatoarea B1 TV Sorina Matei a declanșat o nouă polemică pe tema legilor privind securitatea națională, acuzându-l pe fostul procuror general al DNA Daniel Morar, la acest moment judecător la Curtea Constituțională, că se joacă de-a Dumnezeu cu instituțiile anti-corupție. Redăm citatul integral din postarea Sorinei Matei: "Pentru că până acum am văzut numai isterii, abordări emoționale, unele vecine cu nebunia și oameni care se pretind a fi cunoscători dar nici măcar nu știu cum se numesc legile, întreb:

- ce înseamnă când este desființată total o lege aflată în vigoare de 3 ani? Mă refer bineințeles la legea 82/2012.


Continuare: evz.ro

Cristina Nan
Mihai Rapcea
Baroul Ilfov
Simona Habără
Adriana Manoli
Alin Paidiu
Radulescu si Asociatii