Gabriel Stoian
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
ROBERT BUCUR
Remus Burciu
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Lovin si Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații

Invitatie catre formele de exercitare a profesiei din Baroul Bucuresti

image
Invitatie catre formele de exercitare a profesiei din Baroul Bucuresti

Avand in vedere Protocolul incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Institutul National al Magistraturii avand ca obiect cooperarea intre cele doua institutii, in vederea desfasurarii practicii avocatiale a auditorilor de justitie, cursanti ai I.N.M. si urmare adresei U.N.B.R. inregistrata la Baroul Bucuresti sub nr. 9882/R/ 06.10.2016, va invitam sa va exprimati (pana la data de 09 octombrie 2016) disponibilitatea de a asigura desfasurarea stagiului de practica in cadrul formei dvs. de exercitare a profesiei (e-mail: elena.hirdau@baroul-bucuresti.ro).

         De asemenea, va rugam sa precizati:

            - numele si prenumele indrumatorilor si numărul de auditori care poate fi primit in practică  si indrumat efectiv (conform regulamentului, maxim doi auditori de justiţie la un indrumător), având in vedere că indrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime in profesie de cel puţin 8 ani. In acest scop, vor fi avuti in vedere numai indrumatorii care pot asigura in mod efectiv activitate de indrumare;

             -domeniul preponderent de activitate/specializare al formei de organizare a profesiei;

             - adresa completă, telefon, fax, email, la care forma de exercitare a profesiei isi desfasoara in mod real si efectiv activitatea;

             - acceptul formelor de exercitare  a profesiei privind colaborarea si in anul 2017 (numai in cazul celor care au mai  participat la aceasta actiune)

            Precizam  ca pentru anul 2017 aceasta activitate a fost planificata in perioada 16 ianuarie – 12 februarie 2017.

            Baroul Bucuresti aduce la cunostinta membrilor sai ca va face demersuri pentru ca activitatea indrumatorilor auditorilor de justitie in cadrul proiectului mai sus amintit, sa fie evaluata si punctata ca activitate de pregatire profesionala.

 

 

D E C A N ,

Av. Dr. Ion  D R A G N E


Preluare: baroul-bucuresti.ro

Alin Paidiu
Adriana Manoli
Mihai Rapcea
Simona Habără
Baroul Ilfov
Radulescu si Asociatii
Cristina Nan