Aron, Racoviceanu & Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
Gabriel Stoian
Lovin si Asociatii
Remus Burciu
ROBERT BUCUR
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA

INVITATIE ADRESATA AVOCATILOR BUCURESTENI

image
INVITATIE ADRESATA AVOCATILOR BUCURESTENI

            Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 9 iunie 2015, a hotarat constituirea unor grupuri de lucru care sa includa, alaturi de membrii Consiliului, avocati din Baroul Bucuresti care, pe baza de voluntariat, sa contribuie la preluarea initiativelor corpului profesional in vederea asigurarii cresterii eficientei procedurilor administrative si initierii de proiecte destinate avocatilor membri ai Baroului Bucuresti.

          In consecinta, Consiliul Baroului Bucuresti adreseaza invitatia oricarui avocat interesat, de a transmite o scrisoare de intentie insotita de CV, in vederea includerii in grupul de lucru aferent unuia dintre resorturile de activitate ale Consiliului, stabilite prin H.C.B.B. nr. 15/02.06.2015, atasata mai jos.

         Scrisoarea de intentie si CV-ul vor fi transmise pe adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro pana la 23 iunie 2015, ora 12.00, spre a fi analizate in cadrul sedintei de consiliu din aceeasi data.

 

        Suplimentar fata de aceasta initiativa, Consiliul invita toti avocatii din Baroul Bucuresti sa transmita orice initiativa care sa urmareasca imbunatatirea activitatii Consiliului si a serviciilor administrative ale baroului, prin accesarea sectiunii dedicate din site-ul baroului „Propuneri si initiative“.

 

                                 DECAN,

                                 Av. Ion DRAGNE

 

 


Preluare: baroul-bucuresti.ro

Cristina Nan
Simona Habără
Radulescu si Asociatii
Mihai Rapcea
Alin Paidiu
Adriana Manoli
Baroul Ilfov