SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Fenechiu, Savu & Asociatii
ROBERT BUCUR
Aron, Racoviceanu & Asociatii
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Remus Burciu
Lovin si Asociatii
Gabriel Stoian
Inscrieri » 

Inscrieri

Inscrieri

    Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților este o asociație deschisă tuturor avocaților care activează legal întrunul din Barourile membre ale Uniunii Naționale a Barourilor din România. Dacă ești înscris întrun Barou membru al UNBR și îți regăsești idealurile, dorințele sau prioritățile în obiectivele ADSA, poți dobândi calitatea de membru urmând următorii pași:

1. Lecturezi Statutul ADSA, postat pe pagina de Identitate a site-ului (dacă ești de acord cu obiectivele și prevederile acestuia continui, dacă nu, te oprești).

2. Listezi formularul de înscriere pe care îl găsești pe această pagină, îl completezi cu toate datele solicitate, îl semnezi, după care îl transmiți electronic pe adresa email contact@adsa.ro sau fax la nr. 0212320758, însoțit de copia cardului/legitimației de avocat valabilă la data transmiterii cererii. Cererea poate fi depusă și la sediul ADSA – București, str. Turnul Eiffel, nr. 6, sector 2.

3. Cererea ta va fi analizată conform prevederilor statutare, după care vei primi răspunsul nostru. (analiza vizează în principal îndeplinirea condiției principale – avocat care activează legal întrunul din Barourile membre UNBR).

    Îți mulțumim anticipat pentru că ai respectat aceste instrucțiuni.

 

Descarcare FORMULAR INSCRIERE

 


Adriana Manoli
Simona Habără
Mihai Rapcea
Radulescu si Asociatii
Cristina Nan
Alin Paidiu
Baroul Ilfov