Gabriel Stoian
ROBERT BUCUR
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Fenechiu, Savu & Asociatii
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Lovin si Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Remus Burciu

DOSARUL ȘANTAJ LA ANTENE a fost amânat din nou, pentru 1 aprilie. Unul dintre avocați s-a îmbolnăvi

image
DOSARUL ȘANTAJ LA ANTENE a fost amânat din nou, pentru 1 aprilie. Unul dintre avocați s-a îmbolnăvi

Magistrații de la Curtea de Apel București trebuiau să judece astăzi un nou termen în dosarul în care au fost trimiși în judecată Dan Voiculescu, fiica sa Camelia şi directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, însă procesul s-a amânat pentru că unul dintre apărători este bolnav de două zile.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată, în 1 octombrie 2013, alături de directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, şi de fostul şef ANAF Şerban Pop, în dosarul privind şantajarea lui Ioan Bendei, administrator al RCS&RDS la acea dată.

Potrivit DNA, Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj, iar Dan Voiculescu şi fiica sa, de complicitate la această infracţiune. Şerban Pop, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.Continuare: evz.ro

Baroul Ilfov
Cristina Nan
Alin Paidiu
Mihai Rapcea
Simona Habără
Adriana Manoli
Radulescu si Asociatii