Aron, Racoviceanu & Asociatii
Lovin si Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
ROBERT BUCUR

COMUNICAT A.D.S.A. - 1 Noiembrie 2015.

COMUNICAT A.D.S.A.

Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) a luat act cu tristețe de tragedia petrecută la Clubul Colectiv - unde 29 de tineri și-au pierdut viața, arși de vii sau intoxicați cu monoxid de carbon si alti aproape 200 de tineri au fost grav raniți.

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanțe famililor celor decedați și le dorim însănătoșire grabnică tuturor tinerilor care se luptă pentru viață în spitalele bucureștene.

Ne manifestăm totodată recunoștința și întreaga apreciere față de întreg corpul medical care în seara de 30.10.2015 a acționat cu sufletul și toată forța umană posibilă spre a face față tragicului destin al acelor tineri.

Suntem alaturi de familiile grav încercate și ne manifestăm compasiunea față de suferințele celor care au trăit infernul de la Clubul Colectiv!

În situația în care putem fi de folos famililor îndoliate sau famililor greu încercate ale celor răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, membrii asociației care au disponibilitate vor ajuta gratuit la efectuarea oricărui demers juridic solicitat de familile victimelor, pentru protecția drepturilor lor și tragerea la răspundere a vinovaților.

Rugăm persoanele care au nevoie de sprijinul juridic al colegilor noștri avocați, să ne contacteze la adresa de e-mail contact@adsa.ro ori la numărele de telefon 021.322.01.70 și 021.232.52.20.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei plecati dintre noi si sa le dea sanatate celor raniti!

Bucuresti, 1 noiembrie 2015

Consiliul Director ADSA