ROBERT BUCUR
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Fenechiu, Savu & Asociatii
Lovin si Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Remus Burciu
Gabriel Stoian

BAROUL TIMIS, UN NOU PRODECAN!

imageResize.jpg
Avocatul Calin Bot este noul prodecan al Baroului Timis! Punctele forte ale proiectului sau de management sunt legate de - exterminarea baroului paralel- si - interzicerea supravegherii tehnice a avocatilor in relatia cu clientul-Noul Consiliu al Baroului Timis, ales in urma Adunarii Generale elective din data de 12 mai 2015, a decis o schimbare importanta la varful avocaturii timisene. Astfel, in urma votului exercitat de catre membrii consiliului, fostul prodecan al baroului, avocatul Cristian Clipa, a fost schimbat din functie, in locul sau fiind ales avocatul Calin Bot (foto).

De altfel, cei doi au fost contracandidati si la alegerile pentru functia de decan din iarna anului 2012, cand Clipa a pierdut dramatic in fata actualului decan, avocatul Valeriu Rauta. Chiar daca nu va mai ocupa a doua functie ca importanta in Baroul Timis, Cristian Clipa, impreuna cu fostul decan, Lazar Gruneantu, au optat pentru conducerea Departamentului Relatii internationale, totodata, fostul prodecan preluand, impreuna cu avocatul Sergiu Stanila, si conducerea Departamentului Litigii si Arbitraj profesional.

Discutand despre trendul descendent al fostului prodecan, din punct de vedere al prezentei la varful Baroului Timis, unii dintre avocatii timiseni invoca aroganta cu care si-a tratat colegii intre turul I si II al alegerilor din 2012, dar si retorica iresponsabila in privinta rolului presei intr-o democratie, afirmand, metaforic, desigur, ca acest “caine de paza” ar trebui “euthanasiat”.

Revenind la Calin Bot, noul prodecan al Baroului Timis, trebuie sa spunem ca in proiectul sau de management prezentat in 2012, la inscrierea in cursa pentru decan, apar o serie de propuneri extrem de interesante, care, cu siguranta, au ramas valabile si in continuare. In afara de ideea unor parteneriate cu o baza sportiva sau cu o policlinica, unde avocatii sa aiba parte de tratamente preferentiale, Calin Bot doreste atragerea baroului in finantarea sau activitatea unei gradinite sau a unei crese, astfel incat copiii avocatilor sa poata creste in conditii deosebite.

 

Continuare: impactpress.ro

Mihai Rapcea
Alin Paidiu
Cristina Nan
Radulescu si Asociatii
Adriana Manoli
Baroul Ilfov
Simona Habără