Aron, Racoviceanu & Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
Gabriel Stoian
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Lovin si Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Remus Burciu
ROBERT BUCUR

PLATA CONTRIBUTIILOR PROFESIONALE IANUARIE 2017

bb
PLATA CONTRIBUTIILOR PROFESIONALE IANUARIE 2017

Consiliul Baroului Bucuresti a analizat situatia incasarii contributiilor profesionale de la membrii baroului si a apreciat conduita majoritatii avocatilor cu drept de exercitare a profesiei si modul in care acestia isi executa obligatiile profesionale.

       A constatat, in acelasi timp, ca un numar relativ important de avocati nu s-au conformat obligatiei profesionale prevazute de art. 44 alin. (1) din Legea nr. 51/1995, inregistrand restante mai mari de 3 luni, lista acestora putand fi consultata, de persoanele interesate, la Compartimentul Contabilitate, etajul IV.

       Avand in vedere ca neplata contributiilor profesionale constituie atat o posibila abatere disciplinara, cat si un impediment in asigurarea resurselor necesare functionarii normale a baroului si a serviciilor administrative, Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste colegilor avocati care inregistreaza restante la plata contributiilor profesionale, despre obligatia legala si statutara in acest sens si adreseaza recomandarea de remediere a intarzierilor pana la 30.01.2017.

      In sedinta din 31.01.2017 Consiliul Baroului Bucuresti va evalua masura in care avocatii si-au indeplinit obligatiile de plata si va decide, in conformitate cu prevederile Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.


Preluare: baroul-bucuresti.ro

Simona Habără
Alin Paidiu
Adriana Manoli
Baroul Ilfov
Cristina Nan
Mihai Rapcea
Radulescu si Asociatii